My Community

Auteur Topic: Forum disclaimer.  (gelezen 88686 keer)

Offline Karin

  • SPV Bestuur
  • ***
  • Berichten: 1176
Forum disclaimer.
« Gepost op: 31 augustus 2008, 22:34:17 »
Dit forum is bedoeld voor mensen die direct of indirect te maken hebben met syringomyelie en/of chiari malformatie. Wij gaan ervan uit dat u zich als bezoeker bewust bent van de waarde van dit forum voor uzelf en voor anderen!
U mag vrijuit uw mening schrijven, maar u moet anderen wel altijd in hun waarde laten. We gaan ervan uit dat u hier respectvol met elkaar omgaat.

Wees voorzichtig met het verstrekken van persoonlijke gegevens (ook medische gegevens en beelden). Iedereen (die geregistreerd is op deze site) kan deze gegevens lezen en wellicht ook misbruiken.

De SPV is niet aansprakelijk voor uitspraken die op dit forum worden gedaan.


Wat regels waaraan u zich in ieder geval dient te houden.

•   Het is niet de bedoeling dat er op dit forum reclame gemaakt wordt. U mag geen goederen of diensten te koop aanbieden. Indien u toch meent iemand op de hoogte te moeten stellen van bepaalde producten enz., doe dit dan in een persoonlijk bericht, dit forum biedt die mogelijkheid namelijk ook.
•   Zorg ervoor dat een reactie binnen een discussie zich beperkt tot het onderwerp. Reacties die niets met het eigenlijke onderwerp te maken hebben kunnen worden aangepast dan wel verwijderd.
•   Het gebruik van een bijnaam/gebruikersnaam/schuilnaam is toegestaan, tenzij er een andere identiteit wordt aangenomen om anderen te misleiden. Het herhaaldelijk wisselen van naam kan door de webmaster worden geïnterpreteerd als een poging tot misleiding.
•   Oproepen voor deelname aan medisch of ander onderzoek zijn niet toegestaan. Onderzoekers kunnen hun aanvragen hiervoor kenbaar maken aan het bestuur van de SPV.
•   Bezoekers die zich ernstig misdragen, geen respect tonen voor andere bezoekers, kan de toegang tot de website worden ontzegd. Daarom worden alle IP-adressen geregistreerd.


« Laatst bewerkt op: 09 oktober 2008, 10:43:13 door karin »

 

SMF spam blocked by CleanTalk